A női profilok legsötétebb bugyrai, könnyen emészthető formában

Egy hónapja körülbelül, regisztráltam a csajok és pasikra kíváncsiságból. Sosem hittem a netes ismerkedésben, inkább csak a kíváncsiság hajtott, végül is nem olyan rossz unaloműző csajokat nézegetni a világhálón, ilyen hideg, téli estéken.

Egészen szimpatikus az oldal, azt leszámítva, hogy egy hónap után fizetőssé válik. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy miután lejárt a triál verzió, hányan maradnak, pénzt azért nem adnék érte. De térjünk is vissza a jó dolgokra: a legjobb szerintem, hogy facebook fiókkal összeköthető, így nem kell külön regisztrálni, továbbá importálja az adatlapunkat ezzel is megkímélve minket a „kedvencfilmzenestb” rovat kitöltésétől. Viszont így is akad rengeteg opció amit nekünk kell beállítani, ezekre nem térek ki részletesen, ami számomra legfontosabb az a nicknév, „magamról”, „kit keresek?” rubrika, no meg persze a profilképek. Szerintem, ezek együtteséből meg lehet állapítani, hogy mennyire intelligens valaki. És itt el is érkeztünk a férfiak életében a legnagyobb talány forrásához: a nőkhöz.

Kezdjük a nevekkel.

Szerintem, valami female informatikus szörny, írt egy "csajos nickname generátort", ami három komponensből dolgozik, mégpedig állatnevek (főként cica, cicca, szisza, cyca), növénynevek (virág, rózsa, tulipán, kankalin, rose) és random angol jelzők (beauty, beauti, beautiii, baby, cat).

Ezekből aztán olyan fantáziadús nevek születnek, hogy ihajj, nem győzünk válogatni a sok beautycatből és cicavirágból. Továbbá, a legtöbb szőke csaj az blondee és valamilyen random szám alatt fut. Mintha nem lenne tök egyértelmű, hogy szőkék. Ezt amúgy a végtelenségig lehetne sorolni, szóval lépjünk tovább. Rendes férfi ember amúgy sem a nick név alapján bök rá valakire, hanem a profilkép láttán.

Azért itt már jobban összeszedték magukat a hölgyek hála istennek, de itt is bele lehet futni egy-két (sok) gyöngyszembe. A kedvencem az volt amikor egy oldalon 15 emberből 4-nek ilyen alap windows-os tájkép (readásul mindegyiknek ugyanaz a giccses naplemente) volt az avatarja, és ennyi. Most komolyan erre ki indul be? Nekem többször jutott eszembe a kékhalál mint a szex... 

A következő fokozat amikor saját képet töltenek fel, de azon véletlenül sem láthatóak, ellenben öcskössel, kutyussal, macskával és egyéb aranyosnak vélt dolgokkal. A legnagyobb favoritom egy makróban fotózott cserebogár volt, ahol a kit keresek rovatban az állt, hogy „keresem a másik felem, egy intelligens férfit”. Hát igen, rád is fér egy intelligens partner, szar lehet ilyen ostobán, egyedül a nagyvilágban.

Aztán vannak még vicces képek, rajzfilmhősök, netről szedett modellek képei stb. Ezt követően jönnek a fehérneműs milfek akik veszettül szexin pózólnak a párducmintás neccharisnyában, hátha megdugja őket valami húsz éves suhanc. Nincs is ezzel semmi gond, csak egy mosolygós kép előbb ébresztene bennem szimpátiát mint ezek az erotikusnak szánt giccses valamik. Egy fokkal jobb amikor tini lányok feszítenek ugyan így, csak nekik feszes a testük. Ráadásul különösen jó helyszíneket találnak az ilyen pikáns fotók készítésre. Például, csaj pucsít fehérneműben a fürdőszobában, háttérben: rozsdás bojler, félig kinyomott tusfürdős dobozok a penészes ablakpárkányon, vagy ugyanez a nappaliban, a harminc éves szekrény előtt ami valószínűleg túl fogja élni az egész családot, mellette a falon, koszos magyar zászló figyel. Hála Istennek ez csak a csajok kb. 1/3-ára jellemző, a többieknek normális képük van, rendszerint több is.

Amennyire rendben voltak a képek, annyira gázos a helyzet a „magamról” rovatban. A legtöbben a nyomorék horoszkópjukat írják be. Sőt, ahogy megfigyeltem egy helyről másolják ki az egészet, mert vagy négyszer olvastam ugyanazt a skorpió horoszkópot, legalábbis az elejét. Meg amúgy is ők azt hiszik, hogy mi racionális férfiállatok hiszünk az ilyen asztro hülyeségekben? Hát nem. Szóval ismét nem tudtunk meg rólatok érdemi infót. Ha véletlenül nem horoszkópot találunk abban a bizonyos rubrikában, akkor biztosra vehetjük, hogy egy Paulo Coelho idézet vár ránk vigyorogva, ami biztos nagyon hatásos lenne ha lányokat keresnétek. De én, és férfi társaim nem nagyon érezzük át ezeket, sőt én általában enyhe hányingert kapok egy-egy ilyen idézettől. Amúgy az előbbi két verzió még mindig jobb, mint a legelterjedtebb frázis, ami kb. a csajok 70%-ánál kint van: „nem tudok mit írni, ismerj meg, hihi”. Ismerjen meg téged a halál ha két szót nem tudsz írni önmagadról, esküszöm akkor már inkább Paulo, ők legalább tudnak olvasni, még ha szar könyveket is.

No, de térjünk át azokra akik vették a fáradságot, és pötyögtek magukról valamit. Hát itt két véglet van.

Az egyik ilyen pár szavas felsorolás, hogy „őszinte vagyok (na persze), szeretek neveti (jó, hogy nem sírni), ha valakit szeretek akkor őt nagyon szeretem (ritkán van pasid, akkor is féltékenykedsz)". Természetesen mindegyik, örökké vidám, önmagát adja, és egyéniség akiből nincs mégegy.

A másik vége, aki a "magamról" rovatba blogol, komolyan volt olyan, hogy meg kellett állnom cigizni olvasás közben, mert már majdnem kifolyt a szemem a sok üres mondattól. Nem várok én sokat, nem kell haikukat írni (amúgy is utálom őket), 3-4 frappáns mondat bőven elég lenne, amiből kiderül valami az illetőről, megmosolyogtat és arra késztet, hogy írjak neki egy üzenetet. Eddig három olyan bemutatkozás volt ami tetszett, pedig láttam már vagy száz profilt amióta fent vagyok.

De erről a témáról elég ennyi, térjünk át a „kit keresek?” mezőre.

Itt nem voltam olyan szigorú, mert maga a kérdés is olyan, hogy nagyjából csak ilyen kapitális közhelyeket lehet írni, mint az őszinte, kedves, figyelmes stb. És ezt is írják többnyire, mindenki legyen hűséges, odaadó, őszinte, papucs. Nincs is ezzel semmi gáz, mégsem írhatják az ellenkezőjét, és legalább nem horoszkóp, az összetett mondatokról pedig már régen lemondtam.

Azonban a kedvenc nemem itt is képes volt meglepni, úgy látszik ez jobban lesokkolta őket mint a „magamról”. Gyakran találkozhatunk a következő megoldásokkal: „...........”, „???????”, „________”. Igen, komolyan. Erre szavakat sem találtam annyira prosztó. 18 év alatt ugyanez, csak smilekkal: „xdxdxdxdxd”.

Elgondolkodtam írás közben, hogy „társkereső sznob” vagyok-e, hogy túl magasra helyezem azt a bizonyos lécet, végül eszembe jutott, hogy múltkor a 9 éves unokahúgom elmesélte, hogy neki azért jön be a Pistike mert „olyan szép barna szeme van, és nem fél senkitől... kivéve az anyukáját”. Szóval a lényeg, hogy ha ő össze tudott szedni egy mondatban két tulajdonságot, akkor ez jogosan elvárható lenne minden gimistől, főiskolástól és milftől.

Természetesen ez csak az egyik oldal, azt nem néztem értelemszerűen, hogy a srácok/urak milyen adatlappal hódítanak, pedig arra is kíváncsi lennék. Nyilván az is megérdemelne egy hasonló posztot.

Jó ismerkedést mindenkinek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://faceroll.blog.hu/api/trackback/id/tr472666854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása