bikicsunáj

Címkék: megasztár 5 selejtező bikicsunáj

2010.05.08. 03:25

Sosem értettem, hogy emberek miként képesek kamerák elé állni, bárminemű önkritika nélkül. Elképzelem, ahogyan Szarka László hazaér a műszakból, majd miután elfogyasztotta az édesanyja által készített ebédet, leül egy sörrel a TV elé és azon gondolkodik, hogy hol rontotta el. Nem is igazán gondolkodik, inkább keserű ízű képek úszkálnak a sörtől bágyadt elméjében, megbecsülésről, elszenvedett sérelmekről, és a ziccerekről, amiket egész életében gyáva volt kihasználni.

 

Ebből a löttyedt önsajnálatból csak akkor tért magához amikor egy szimpatikus fiatalember (nevezzük Attilának) éppen azt rágja a szájába kéjes hangon, hogyha elmegy valamilyen buzi válogatásra akkor híres lesz és gazdag, továbbá visszanő a haja. Mi ez, ha nem jel? Hiszen végig a szemembe nézett! – gondolta Laci – és nekilátott újjáépíteni az életét.

 

Elsőként válasszunk számot! – jutott eszébe az ötlet Lászlónak – majd megkereste a kedvenc (és egyetlen) válogatáskaziját amit még a 90-es évek elején készített a volt kolléganőjének, akinek végül sohasem adta oda. Kedvenc karosszékében ülve hallgatta a 20 évvel ezelőtti számokat. Édes melankólia járta át Lászlót, miközben sorra zendültek fel ifjú kora slágerei, de egyet sem érzett elég odabaszósnak ahhoz, hogy ország – világ előtt elénekelje. Aztán a B oldal második száma, (közvetlenül Scatman John Scatman-je után) felébresztette Lászlóban az alvó megasztárt.

Híres leszek, bazmeg. – gondolta László.

És az is lett.

Hát tessék hölgyeim és uraim: Szarka László és a Bikicsunáj (Alphaville - Big in Japan)

 

És az eredeti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://faceroll.blog.hu/api/trackback/id/tr831983086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

login612 · http://ingyenjatekok.dynanix.com 2010.05.10. 22:19:47

15 mp hírnév mindenkinek jár. Neki több lesz, az már látszik. :)
süti beállítások módosítása